Couperose

Verlost van vaatjes, roodheden en couperose!

Couperose is een rode verkleuring van de huid. Er zijn vaatjes of spinnetjes zichtbaar, rode vlekjes en soms puistjes (rosacea). Bij inspanning of warm weer kleurt de huid nog roder. Couperose is niet altijd gemakkelijk te camoufleren met make-up. Om couperose te behandelen zijn er meerdere mogelijkheden.

Met een laser behandeling wordt couperose effectief vermindert voor een langdurige periode. De Elos behandeling is zo’n laser behandeling en bestaat uit IPL licht gecombineerd met radiofrequentie waarmee met elke flits de roodheid en storende adertjes worden aangepakt. Ook is het mogelijk om diepe bloedvaatjes op de benen aan te pakken. Met één tot enkele behandelingen kunnen de roodheid en vaatjes al verminderen tot 70%. Camouflageproducten en consealers behoren tot het verleden! Een Elos couporose behandeling is er al vanaf 45 euro.

Voordelen van de Elos couperose behandeling:

- Algehele huidverbetering van 50% tot zelfs 75%
- Vermindert zichtbare en onzichtbare huidbeschadigingen
- Vermindert roodheden en kleine adertjes
- Verkleint poriën
- Vermindert pigmentvlekken
- Verjongt de huid
- Effectief voor gezicht, hals, decolleté en handen

De FotoFacial is de unieke Elos gezichtsbehandeling waarmee niet alleen roodheden en storende vaatjes in het hele gezicht worden aangepakt maar ook zullen pigmentvlekjes verminderen en grove poriën verfijnen. De Elos FotoFacial is nu slechts 125 euro per behandeling!

De Elos behandeling moet worden uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten die geregistreerd staan in het kwaliteitsregister en lid zijn van de NVH. Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en bel naar 020-7529572.

 

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop