Diverse arrangementen

Zin om eens lekker verwend te worden? Met z'n tweeën of wellicht ter gelegenheid van het een of ander. All Skins schoonheidsinstituut biedt u verschillende arrangementen waarbij u volledig in de watten gelegd wordt.

Wij bieden de volgende arrangementen:

It Takes 2
Gezichtsbehandeling & Medische Pedicure

It Takes 2 (voor 2 personen)

Een arrangement voor 2 personen met een complete gezichtsbehandeling van 60 minuten bestaande uit, de huidanalyse met behulp van de Skinanalyzer, oppervlakte reiniging, wenkbrauwen epileren, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, verzorgende en ontspannende masker en keuze uit een overheerlijke hoofdhuidmassage, hand of voet massage en tenslotte huidverbeterende crème van de huid.

Ter afsluiting volgt een 30 minuten durende intensieve rug massage met oliën die een heerlijke ontspannende werking op het lichaam hebben. Tevens geeft de geur van de massage oliën een extra dimensie aan de massage zodat u zicht heerlijk kan ontspannen. Dit arrangement is een combinatie van wellness, huidverbetering en ontspanning voor 2.

€ 175,00

Gezichtbehandeling & medische pedicure

Complete behandeling van gelaat en voeten. Complete gezichtsbehandeling van 60 minuten bestaande uit,de huidanalyse met behulp van de Skinanalyzer, oppervlakte reiniging, wenkbrauwen epileren, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, verzorgende en ontspannende masker en keuze uit een overheerlijke hoofdhuidmassage, hand of voet massage en tenslotte huidverbeterende crème van de huid.

De medische pedicure behandeling, de behandeling waarbij o.a. problemen als likdoorns, eeltvorming en kloven worden behandeld. Ter afsluiting worden de tenen voorzien van een prachtige lak naar keuze.

€ 85,00

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop