Huidverstrakking- en verbetering

Een strakke en frisse huid zonder inspuitingen op een veilige manier?

Een verslapte huid of diepe poriën en andere oneffenheden op uw huid kunnen erg storend zijn. De eMatrix behandeling van Cosmetique Totale gaat de strijd met deze ergernissen aan. Zonder botox en inspuitingen kunt u uw natuurlijk mimiek weer terug krijgen in uw gezicht.

De eMatrix werkt anders dan de bestaande lasers. De eMatrix zorgt ervoor dat er diep in de huid een nieuwe babyhuid aan wordt gemaakt en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. En dit alles zonder enig gevaar voor uw gezondheid of huid.

Ematrix, de natuurlijke vervanger voor injectables.

Geen huid is hetzelfde, daarom zal een geregistreerde medische specialist uw huid eerst beoordelen. bij All Skins schoonheidsinstituut een specialist aanwezig, maak nu een vrijblijvende afspraak. Dan weet u direct hoeveel behandeling u nodig heeft en wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

Bel voor een gratis consult t.w.v. €25,- naar 020-7529572

Ematrix, de natuurlijke vervanger voor injectables.

De Ematrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling. De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

De Ematrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker. De Ematrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen! Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de Ematrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.

BIG geregistreerde medische specialisten werken met deze nieuwe methode. Naast strenge Amerikaanse FDA keuringen is deze behandeling ook in Nederland erkend. Bepaalde oneffenheden kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop