Massages

De massages vinden plaats in een warme en sfeervolle ruimte en word met alle rust en aandacht gegeven. In ruimte klinkt rustgevende muziek mocht u dat wensen en de geur van de massage oliën geven een extra dimensie aan de massage zodat u zicht heerlijk kan ontspannen. De massage word geheel afgestemd op u wensen en lichamelijke conditie.

All Skins schoonheidsinstituut bied een scala aan professionele massage in een sfeer van rust en kalmte.
Bent u op zoek naar ultieme ontspanning zoek dan niet verder en kom bij ons ontspannen. Wij hanteren de volgende tarieven, ongeacht welke massage u kiest.

20 minuten € 20,00
30 minuten € 30,00
45 minuten € 45,00
60 minuten € 60,00
75 minuten € 75,00
90 minuten € 90,00

U kunt bij ons terecht voor de volgende massages:

Kruidenstempels
Hotstone massage
Lomi-lomi massage
Destress hoofdmassage
Ontspanningsmassage
Cuppingmassage
Triggerpointmassage

Kruidenstempels

De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

Kruidenstempelmassage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning. De kruidenstempelmassage heeft ook een gezonde uitwerking op spieren en gewrichten. Het brengt verlichting bij vormen van reuma, jicht en spierpijn. De massage met de kruidenstempels word gecombineerd met ontspanningsmassage. Halve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.


Hotstone massage

Tijdens de behandeling worden op het lichaam hete (basaltstenen)stenen gelegd. Deze zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en hebben een mooie ronde vorm omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen. Steeds worden tijdens de behandeling een aantal stenen weggehaald en wordt dat deel van het lichaam met olie ingewreven en met de hete stenen gemasseerd totdat het hele lichaam behandeld is.

Hot Stone massage helpt spanningen af te voeren, brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid en helpt om met beide benen weer op de grond te staan.

De stenen zijn door de natuur gevormd en komen uit schone en energierijke gebieden. Volgens een oud Indiase zegswijze zijn ze gevormd door de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

Lomi-lomi massage

Lomi Lomi is een massagetechniek dat oorspronkelijk uit Hawaï komt en word van generatie op generatie doorgegeven. Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Vastgezette spanningen vrijkomen en gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt men zich als herboren.

Tijdens deze massage word ook veel aandacht besteed aan de afvalstoffen in het lichaam naar de lympfeknopen te geleiden, waar ze dan weer uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is een grondige en diep-ontspannende massage, die een effect kan hebben op zowel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Lomi Lomi Massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Zo'n prikkel wordt gegeven door middel van verschillende massagetechnieken met de handen. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen (oppervlakkige strijkingen) tot het rollen van de huid. Door deze massagegreep wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert de staat van het bindweefsel. Op deze manier kunnen zogenaamde 'verklevingen' verminderen.

Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam. Alle inwendige organen en andere delen van het lichaam hebben een projectiegebied op het bindweefsel vlak onder de huid. Wanneer deze zone behandeld wordt met bindweefselmassage, kunnen de klachten in dat orgaan verminderen.

De zenuw die bijvoorbeeld de maag aanstuurt, komt halverwege de rug vanuit het ruggenmerg. Wanneer iemand maagklachten heeft, is dat op deze plek, halverwege de rug, te merken. Hier is een verhoogde spanning voelbaar en de huid kan minder goed verschoven worden, zit als het ware niet 'los'. Aangezien bindweefselmassage niet altijd even prettig aanvoelt, is het prettig om aansluitend een ontspanningsmassage te ondergaan.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Destress hoofdmassage

De destress hoofdmassage is een laagdrempelige en zeer effectieve massage. De destress hoofdmassage is een massage die wordt uitgevoerd terwijl u rechtop zit op een stoel. In een tijdsbestek van 20 minuten wordt bovenkant rug, schouders en hoofd vakkundig behandeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van combinatie technieken.

Cuppingmassage

De cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. Deze massage wordt gedaan met behulp van medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Hierdoor worden overtollige vocht en afvalstoffen afgevoerd, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die wij gemakkelijk aanpassen om ontspannend en klacht gerelateerd te kunnen behandelen. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust.

 

Triggerpoint Massage

Triggerpoint zijn kleine verkrampingen in een deel van de spiervezel waardoor er spanning op de spier ontstaat. De functie van omliggende zenuwen en gewrichten wordt daardoor beïnvloed. Triggerponts zijn de belangrijke oorzaken van pijn.

Het bijzondere van triggerpoints is dat ze de pijn vaak afleiden naar andere plekken van het lichaam. De oorzaak van pijn ligt dus ergens anders dan de plek waar het pijn doet.

Triggerpoints kunnen in alle spieren van het lichaam voorkomen. Elk triggerpoint heeft een uniek uitstralingsgebied. De triggerpoints en hun afgeleide pijngebieden zijn goed in kaart gebracht, waardoor wij ze vakkundig kunnen behandelen.

Hoe ontstaat een Triggerpoint? Ze kunnen ontstaan door stress, verkeerde houding, voeding, overbelasting en lichamelijk letsel. Door het behandelen van de betreffende triggerpoint verminderen de klachten of kunnen zelfs in zijn geheel verdwijnen.

 

 

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop