Producten

Bij All Skins schoonheidsinstituut werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten. Diverse merken speciaal geschikt voor de donkere, blanke en getinte huid.  De donkere huid is totaal anders dan een blanke huid, meer willen weten over de donkere huid? Klik hier voor meer info.
Wij werken o.a. met:

Monchique Cosmetics
Femme Ebene
Homme Ebene
Orly
2B Biopeeling
Uskin
VI Peel

De kracht van ons hoogwaardig product Monchique Cosmetics:

Het bevat zuiver mineraal bronwater, gewonnen uit bronnen op 800 meter diepte in Serra de Monchique, in de Algarve, Portugal en pure, natuurlijke ingrediënten van planten, bloemen, vruchten, vitaminen, mineralen en hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit alles  biedt Monchique Cosmetics!
Naast zuiver mineraal bronwater bevat Monchque Cosnetics ook extracten van de Medronho vrucht. Dit is een struik of kleine boom die in Europa vrijwel alleen groeit in het gebergte van de Serra de Monchique in Algarve, Portugal.  De rijpe vruchten lijken min of meer op aardbeien. De vruchten van de Medronho zijn zeer rijk aan mineralen en anti-oxydanten en hebben een goede werking tegen het verouderingsproces van de menselijke huid.
Monchique Cosmetics heeft een maceraat oftewel een sterk extract van deze vruchten gemaakt en onderzoek heeft uitgewezen dat dit extract waardevolle ingrediënten en stoffen bevat. Vooral de aminozuren en anti-oxydanten van deze vruchten zijn zeer waardevol bij gebruik in crème's en lotions.  Monchique Cosmetics is het enige cosmetica merk dat dit extract verwerkt in al haar producten, naast het minerale bronwater uit de bergen van de Serra de Monchique.
De huid heeft bepaalde levensfasen met in elke levensfase  andere behoeften. Monchique Cosmetics voorziet in deze behoeften, omdat alle productlijnen zijn afgestemd op deze huidleeftijden en levensfasen.

Monchique Cosmetic biedt haalbare en betaalbare wellness, huidverzorging en huidverbetering voor een ieder.

Bij All Skins schoonheidsinstituut schoonheidsinstituut kan je dus niet alleen terecht voor alle huidtinten, maar ook voor alle huidleeftijden!

Femme Ebene

Voor een optimale verzorging van de getinte tot donkere huid, werkt All Skins schoonheidsinstituut schoonheidsinstituut met het merk Femme Ebene.

Femme Ebene is een dynamisch merk dat zich voortdurend ontwikkeld om  de klant van de beste producten te voorzien. De natuurlijke schoonheid van de donkere en getinte huid, heeft naast de normale extra aandacht, specifieke behandelingen en producten nodig. Daarom gebruiken we uitsluitend de biologische plantaardige ingrediënten die je huid en haar hydrateren, verzachten en voeden.

Deze ingrediënten beschermen je bovendien tegen klimatologische invloeden en zorgen voor het biologisch evenwicht van je huid. De producten bevatten geen huidbleekmiddelen, werken verzachtend, maken de huid soepeler en gladder en beschermen tegen klimatologische invloeden.

Homme Ebene

Bij de donkere en getinte man staat de verzorging centraal. Ze houden ervan om er verzorgd en mooi uit te zien.

Aangezien de baard bij donkere en getinte mannen in spiraalvorm groeit, komen baardharen moeilijker door de hoornlaag heen en groeien daardoor in. Dit kan problemen veroorzaken zoals: ontstoken haarzakjes, keloïd, irritaties, pigmentvlekken etc. Scheren vereist daarom bijzondere aandacht en specifieke producten.

Om deze problemen op een effectieve manier te verhelpen, hebben we deze exclusieve producten ontwikkeld waarbij met alle bijzondere aandachtspunten rekening gehouden is.

 

USKIN

Altijd al willen weten wat voor huidtype jij hebt?

Kom dan langs bij All Skins schoonheidsinstituut schoonheidsinstituut voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse.

Kom langs en bespreek uw wensen en mogelijkheden met ons.
Voor de huidanalyse maken wij gebruik van de Skinanalyzer.

De skinanalyzer beschikt over een microscoop die het huidbeeld 50x vergroot. Hierdoor kunnen alle gegevens duidelijk afgelezen worden en kunnen wij een objectieve huiddiagnose stellen.  Aan de hand van deze diagnose  kunnen wij een persoonlijk behandelingsplan voorstellen en, indien gewenst, uitvoeren.

Wacht dus niet langer en maak gebruik van deze unieke kans!

Orly

Orly is in 1975 opgericht door Jeff Pink, omdat de natuurlijke nagelverzorging wel een boost en een hoger kwaliteitsniveau kon gebruiken.

Niet alleen het verfraaien van de nagels stond centraal bij Jeff Pink, maar ook het vervullen van de behoeften van nagelstylisten.

Intussen is ORLY international uitgegroeid tot een toonaangevend beauty concern op nagelverzorgingsgebied. Maar met nog steeds hetzelfde “concern” als het om nagels en de behoeften van professionals gaat. Het kleurenpalet omvat meer dan 150 kleuren die allen vrij zijn van DBP (Dibutylftalaat), formaldehyde en tolueen.  Daarnaast heeft ORLY International een compleet assortiment ontwikkeld voor nagelverzorging in alle facetten.

2B Biopeeling

Wat is Bio peeling?       
2B Biopeeling is een kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering.
Deze biopeeling (de microkristallen) is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling  het afschilferingsproces (exfoliatieproces) van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Welk resultaat kan men verwachten?   
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid. Ook is het heel doeltreffend tegen:

  •     Acné, vette huid met grove poriën
  •     Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
  •     Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
  •     Rimpels, verouderde/ verslapte huid
  •     Eczeem, rosacea, psoriasis
  •     Vochtarme huid, milia
  •     Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  •     Ingegroeide haren
  •     Mislukte permanente make-up

In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/ snellere genezing.

Vi peel producten

VI Derm - VI Derm is ideaal ter ondersteuning van een VI Peel behandeling.

Door dagelijks gebruik voor en na de peeling wordt de huid optimaal voorbereidt en helpt het de resultaten van de VI Peel behandelingen zo lang mogelijk vast te houden en te versterken. Producten uit de VI Derm cosmeticalijn bieden dé oplossing voor iedere huidconditie. De compacte en complete lijn bestaat uit een reeks serums en crèmes met geavanceerde ingrediënten om de huid in optimale conditie te brengen.

De kracht van deze productlijn?
De producten werken niet alleen zichtbaar aan de oppervlakte Door de concentratie van hoogwaardige ingrediënten met uitzonderlijk veel actieve werkstoffen werkt VI Derm ook van binnen naar buiten. Een dagelijkse verzorging met VI Derm brengt de huid in topconditie.

Huidverbetering en optimaal resultaat. Dat is wat telt!
De hoge dosering van actieve ingrediënten, zoals retinol, vitamine C, glycolzuur en azalainezuur activeren de huid om opnieuw te gaan werken. Hierdoor komt de collageen- en elastineproductie weer op gang en is de huid 24 uur lang bezig met het behalen en behouden van een gezonde huidconditie!

VI Derm® producten worden goed verdragen en zijn vrij van parabenen en sulfaten.

ESSENTIALS

De producten van de VI Derm Essentials lijn zijn speciaal gecreëerd voor de dagelijkse verzorging voor elk huidtype.

De Essentials lijn van bevat hoogwaardige ingrediënten en noodzakelijke werkstoffen die de huid optimaal hydrateren en verbeteren.

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop