Specialisatie

De donkere huid

Bij All Skins schoonheidsinstituut krijgt u geen  “standaard behandeling” want wij zijn bewust van het feit dat elke huidtype een andere zorgvuldig uitgevoerde aanpak vereist met de juiste producten.

De donkere huid heeft een andere aanpak nodig dan de blanke huid omdat:

• De donkere huid grote melanosomen en meer melanine dan de blanke huid heeft.

• De donkere huid grotere en meer talgklieren dan de blanke huid heeft . Hierdoor is de donkere huid over het algemeen vetter dan de blanke huid.

• In de donkere huid bevinden zich meer oppervlakkige bloedvaten dan in de blanke huid. Hierdoor kunnen er eerder reacties ontstaan.

• De donkere huid veel minder elastine vezels dan de blanke huid heeft , waardoor de donkere huid minder snel zijn elasticiteit verliest en dus minder rimpels vertoont.

De donkere huid functioneert veel beter in een tropisch klimaat en heeft dan ook veel te verduren in ons huidig klimaat met als gevolg het ontstaan van diverse huidproblemen. De getinte tot donkere huid vereist in ons klimaat dus extra aandacht en verzorging. Veel voorkomende huidproblemen van de donkere huid zijn pigmentvlekken, schilferige huid, ontstekingen, extreem droge en vochtarme huid, tekort aan vitamine D en verhoogde kans op littekenvorming.

All Skins schoonheidsinstituut  is zich ervan bewust dat de donkere en getinte huid andere speciale producten nodig heeft  dan de blanke huid. Al deze producten worden door ons gebruikt tijdens behandelingen en zijn ook bij ons verkrijgbaar voor thuisgebruik ter verzorging van uw huid. U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend Huidanalyse.

 

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop