Het team

Met jarenlange ervaring staan wij met liefde voor het vak graag voor u klaar in onze salon aan het Sierplein 33 te Amsterdam

U kunt direct reserveren via de reserveerknop, mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen per mail info@allskins.nl of per telefoon op 020-752 95 72

Elvira Stjeward
Eigenaar van All Skins schoonheidsinstituut .

Voor mij als professioneel huidspecialist met ruim 9 jaar ervaring, is jouw huid voor mij een inspiratiebron. Door mijn kennis en ervaring bied ik advies op maat en de juiste producten en behandelingen.

Om onze klanten het beste te kunnen bieden op gebied van ontspanning en huidverbetering, volg ik de ontwikkelingen en nieuwste trends op de voet en volg ik regelmatig trainingen en cursussen.

Ik schep er voldoening uit als een klant tevreden de salon verlaat en als ik de huid zie verbeteren.

Leonie Ekkers
Eigenaar van All Skins schoonheidsinstituut.

14 jaar geleden behaalde ik mijn diploma schoonheidsverzorging en pedicure. Nadat ik bij diverse schoonheidssalons hebt gewerkt, was het tijd om de uitdaging aan te gaan van een eigen onderneming. Om mijn kennis te verbreden en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Mijn vakkennis en ervaring zet ik om in aandacht voor de klant en diens huid.
Ik heb passie voor mijn vak en doe het met veel plezier. Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Hetty Notebomer
Huidtherapeut voor Cosmetique Totale

Bij All Skins schoonheidsinstituut verzorg ik  de gespecialiseerde laserbehandelingen. U kunt  bij mij terecht voor onder andere: acnebehandelingen, overbeharing, pigmentvlekken
couperose, huidverjonging, huidoneffenheden, littekens, derma papulosa, schimmelnagels

Ik ben bekwaam en gespecialiseerd in de Elos en de eMatrix laser technieken. Daarnaast sta ik geregistreerd bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en in het kwaliteitsregister, zodat u – indien u hiervoor verzekerd bent – de behandelingen bij uw zorgverzekeraar kunt declareren".

Mandy
Permanente make-up artist

Sinds januari 2003 ben ik een gecertificeerd permanente make-up artist. Ik heb hiervoor de nodige vergunningen en ben gekeurd door de GGD. Ik heb een goede opleiding gevolgd en word regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Ik volg Masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. Alles wat ik leer gebruik ik bij mijn behandelingen. Ook geef ik mijn kennis door aan mijn leerlingen die permanente make-up tot hun specialiteit willen maken.

De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen zijn vakmanschap en betrouwbaar apparatuur nodig. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur, veilig en betrouwbaar is.

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop