Waxing

Wat is Waxing?

Waxing is het tijdelijk verwijderen van ongewenst haar met wortel en al. Bij het waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 4 weken langer weg afhankelijk van het haartype Je bent dus weken achter elkaar verlost van ongewenst haar. All Skins schoonheidsinstituut verwijderen de haren snel en professioneel. Laat je overtuigen door de snelle efficiënte werkwijze van All Skins schoonheidsinstituut!

De voordelen op een rijtje:

 • Haar en wortel word verwijderd wat stoppels en geïrriteerde huidoppervlakte voorkomt.
 • Haar blijf gemiddeld 3 tot 4 weken
 • Tijdens het waxen worden de dode huidcellen verwijderd, wat voor een heerlijk zacht en glad huid zorgt.
 • Geen double dipping tijdens het brazilian en bikinilijn waxen, dit houd in dat de spatel waarmee de wax wordt aangebracht nooit tweede keer in de wax gedoopt.


  Tevens werken wij altijd met handschoenen en garanderen dat alles wat met de jouw lichaam in aanraking komt, schoon is.

 

Benieuwd naar de do's en don'ts? Lees ze hier.

Soort hars

Door aanbieden van zowel stripwax als filmwax hopen wij iedereen tegemoet te kunnen komen in zijn of haar wensen. Filmwax word zonder strips verwijder en in tegenstelling tot stripswax hecht filmhars zich aan de haren en niet aan de huid. Daarom gebruiken wij mocht het nodig zijn de filmhars voor de meest gevoelige lichaamsdelen zoals de schaamstreek,oksel en gelaat. Zodra de filmhars voldoende hard is wordt de wasstrook met een trekbeweging verwijderd.

Tarieven

Do's

 • Maak gebruik van de voorgescheven producten om huidirritaties te voorkomen en de waxing resultaten te verbeteren. Regelmatig gebruik van de producten zorgt voor zacht en glad huid en helpt ingroeiende haren te voorkomen.
 • Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 4 weken na je vorige afspraak terug, je haar moet ten minste langer zijn dan een halve centimeter. Bespaar jezelf onnodig veel pijn door de behandeling tijdig te herhalen.
 • Wij stellen een goede hygiëne zeer op prijs, we geven je bij aankomst bij All Skins schoonheidsinstituut de gelegenheid om je op te frissen met hygiënische doekjes als je hier nog geen tijd voor hebt gehad. Tevens is het mogelijk om tijdens waxen gebruikt te maken van een tampon.
 • Scrub de huid vanaf 3 dagen na de behandeling minimaal 2-3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
 • Waxen is voor verreweg de meeste mensen ultieme ontharingsmethode maar in sommige gevallen willen wij toch graag op de hoogste gesteld worden. Dit heeft dan betrekking op gebruik van Retin A, Renova, Differin, Isotretioin, Raccutane, antibiotica en diabetis.

Don’ts

 • 24 uur voor en na de behandeling geen gebruik van de zonnebank of sauna maken en niet te heet douchen.
 • Wij adviseren niet te scheren tussen de waxing door dat voorkomt dat de haren stug worden en moeilijk te verwijderen zijn.
 • Raak de gewaxte oppervlakte niet aan zonder je handen te wassen. De haarzakjes zijn gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.

 

Tarieven wax behandelingen

Bovenlip
 Kin
 Wangen
 Bakkebaarden                                                                                                                                            Voorhoofd                                                                                                                                                   Neus                                                                                                                                                            Kaak                                                                                                                                                             Hals                                                                                                                                                                Wenkbrauwen shappen
 Bijwerken wenkbrauwen
 Brazilian
 Stringlijn
 Bikinilijn
 Bovenbeen
 Onderbeen
 Oksels
 Onderarmen
 Bovenarmen
 Borst
 Buik
 Rug
 Ingegroeide haren


 Aantrekkelijke aanbieding voor alle fans, addicts en regulars:                                                          3 x Brazillian harsen, normaal € 97,50 nu voor € 63,00 dus reserveer snel

 € 7,50
  €8,50
  €10,00         € 8,50          €8,50         €5,00          €10,00        €10,00          €14,50
 €11,50
 €23,50
 €9,00
 €15,00
 € 23,00
 €22,00
 €12,00
 €15,00
 €15,00
 €22,00
 €22,00
 €25,00
 €27,00

Combinatie korting harsen
2 willekeurige onderdelen:
3 willekeurige onderdelen:
vanaf 4 willekeurige onderdelen

10% korting
15% korting
20% korting

Filmhars bikinilijn 
Filmhars bovenlip
Filmhars brazilian wax  
Filmhars stringlijn  
Filmhars kin  
Filmhars wang  
Filmhars oksel

 

€ 22,50
€ 13,50
€ 30,00
€ 9,50
€ 16,00
€ 17,00
€ 16,00

 

 

 

All Skins schoonheidsinstituut

Sierplein 33 (ingang Dio Drogist)

1065 LM Amsterdam
T:
020- 752 95 72
E:
info@allskins.nl

Openingstijden

 

MaandagDinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 

 

Alleen open op afspraak bij de
permanente make-up specialist
of huidtherapeute

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur

© 2017 Copyright All Skins schoonheidsinstituut - Created by Studio Pollewop