Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

20200204_212901

De Coolifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging gebruikt kan worden.

De Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit.

De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

Hoe werkt het?

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

De resultaten

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken. Daarna is er een onderhoud van 1x in de 4 tot 6 weken geadviseerd

Kosten

Wij adviseren om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk collageen wordt aangemaakt (dit zorgt voor stevigheid en lifting van de huid) 8 weken lang de behandeling 1x in de week.
Daarna om de 4-6 weken een onderhoudsbehandeling.

Per behandeling: €70,-

Voordeel korting: 8 behandelingen , elke week 1 voor maar €490,-

Je krijgt dan de eerste behandeling gratis.