Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

monchique

Het bevat zuiver mineraal bronwater, gewonnen uit bronnen op 800 meter diepte in Serra de Monchique, in de Algarve, Portugal en pure, natuurlijke ingrediënten van planten, bloemen, vruchten, vitaminen, mineralen en hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit alles biedt Monchique Cosmetics!

Naast zuiver mineraal bronwater bevat Monchque Cosnetics ook extracten van de Medronho vrucht. Dit is een struik of kleine boom die in Europa vrijwel alleen groeit in het gebergte van de Serra de Monchique in Algarve, Portugal. De rijpe vruchten lijken min of meer op aardbeien. De vruchten van de Medronho zijn zeer rijk aan mineralen en anti-oxydanten en hebben een goede werking tegen het verouderingsproces van de menselijke huid.

Monchique Cosmetics heeft een maceraat oftewel een sterk extract van deze vruchten gemaakt en onderzoek heeft uitgewezen dat dit extract waardevolle ingrediënten en stoffen bevat. Vooral de aminozuren en anti-oxydanten van deze vruchten zijn zeer waardevol bij gebruik in crème’s en lotions. Monchique Cosmetics is het enige cosmetica merk dat dit extract verwerkt in al haar producten, naast het minerale bronwater uit de bergen van de Serra de Monchique.

De huid heeft bepaalde levensfasen met in elke levensfase andere behoeften. Monchique Cosmetics voorziet in deze behoeften, omdat alle productlijnen zijn afgestemd op deze huidleeftijden en levensfasen.

Monchique Cosmetic biedt haalbare en betaalbare wellness, huidverzorging en huidverbetering voor een ieder.

Bij All Skins schoonheidsinstituut schoonheidsinstituut kan je dus niet alleen terecht voor alle huidtinten, maar ook voor alle huidleeftijden!