Medische doorbraak! Schimmelnagels zijn nu verleden tijd.

Schimmelnagel of kalknagel (onychomycose) is een schimmelinfectie van de nagelplaat of het nagelbed. Deze schimmelinfectie wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een schimmel uit de groep van de dermatophyten. Deze schimmels krijgen door vochtige en warme plekken de kans om zich te nestelen in de huid of de nagel. Deze schimmels zijn dan ook besmettelijk.

Schimmelnagels

Door de nieuwe Elos techniek van Cosmetique Totale is het mogelijk om de schimmel te vernietigen. Door gebruik te maken van Intensed Pulsed Light (IPL) zal door de ingebrachte warmte de schimmel in de nagel vernietigd worden. De schimmel heeft hierdoor geen kans om zich te ontwikkelen. Binnen 6 maanden zal er weer een gezonde nagel zichtbaar zijn en kunt u voortaan in de zomer zonder schaamte op uw slippers rondlopen.

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Zij heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen hierdoor worden vergoed.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling bel naar 020-7529572

Schimmelnagels prijs per behandeling
Eèn voet €75,00
Beide voeten €112,00

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op