Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

vi-peel-2

VI Derm – VI Derm is ideaal ter ondersteuning van een VI Peel behandeling.

Door dagelijks gebruik voor en na de peeling wordt de huid optimaal voorbereidt en helpt het de resultaten van de VI Peel behandelingen zo lang mogelijk vast te houden en te versterken. Producten uit de VI Derm cosmeticalijn bieden dé oplossing voor iedere huidconditie. De compacte en complete lijn bestaat uit een reeks serums en crèmes met geavanceerde ingrediënten om de huid in optimale conditie te brengen.

De kracht van deze productlijn?

De producten werken niet alleen zichtbaar aan de oppervlakte Door de concentratie van hoogwaardige ingrediënten met uitzonderlijk veel actieve werkstoffen werkt VI Derm ook van binnen naar buiten. Een dagelijkse verzorging met VI Derm brengt de huid in topconditie.

Huidverbetering en optimaal resultaat. Dat is wat telt!

De hoge dosering van actieve ingrediënten, zoals retinol, vitamine C, glycolzuur en azalainezuur activeren de huid om opnieuw te gaan werken. Hierdoor komt de collageen- en elastineproductie weer op gang en is de huid 24 uur lang bezig met het behalen en behouden van een gezonde huidconditie!

VI Derm® producten worden goed verdragen en zijn vrij van parabenen en sulfaten.

Essentials

De producten van de VI Derm Essentials lijn zijn speciaal gecreëerd voor de dagelijkse verzorging voor elk huidtype.

De Essentials lijn van bevat hoogwaardige ingrediënten en noodzakelijke werkstoffen die de huid optimaal hydrateren en verbeteren.