Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

vi-peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt!

VI Peel is geschikt voor verschillende huidtypes, zelfs voor de donkere huidskleur. De speciaal samengestelde peelings behandelen doelgericht huidveroudering, hyperpigmentatie, zonnevlekken, beschadigde huid, acne gevoelige huid en acne littekens.

De VI Peel-lijn biedt opzienbarende resultaten zonder voorbereiding van de huid en heeft een minimale downtime. De VI Peel® levert een take home kit met essentiële producten voor een succesvol en lang houdend resultaat van uw behandeling.

Peeling varianten

De VI Peel range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn voor het behandelen van vele huidindicaties, zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.

  • VI Peel Regular (anti-aging) €225,-
  • VI Peel Advanced (anti-aging extra) €245,-
  • VI Peel Precision Plus (pigmentatie) €275,-
  • VI Peel Purify (acne) €275,-
  • VI Peel Purify Precision Plus (acne littekens) €275,-

Snel resultaat met nazorg-kit

Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kit met:

  • ‘pre-soaked towelettes’ (doekjes). De towelettes geven de huid een extra intensieve boost na een VI Peel behandeling en stimuleren de exfoliatie van de huid.
  • Het gebruik van de post-peel thuisbehandeling start op de eerste dag van de peel-behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling.

Voordelen VI Peel

Comfort – de peeling is nagenoeg pijnloos.
Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, hierna kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

Behandelindicaties

Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
Acne en onzuiverheden – VI Peel Purify werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.
Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.
Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

Een gezonde, stralende huid, een leven lang!