Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.


Mijn naam is Evita en sinds september 2020 woon ik in Noord-Holland. Ik ben verhuisd van een klein dorpje in Zuid-Holland naar Beverwijk. Hier woon ik nu samen met mijn vriend en heb ik het erg naar mijn zin! Voorheen werkte ik als huidtherapeut voor Cosmetique Totale dus in regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland, maar vanaf nu mag ik team Amsterdam (regio Noord Holland) versterken.

Op deze locatie kunt u bij mij terecht voor onder andere:

Huidtherapie


Als HBO opgeleide huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in allerlei huidproblemen zoals acne, littekens, couperose, pigment, steelwratjes, schimmelnagels, overbeharing en nog veel meer!

Ik zie u graag tegemoet, zodat we samen kunnen werken aan uw huid (wens/probleem). Voor een prijsindicatie voor huidtherapie, klik hier.

EE-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de eMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een witte huid tot een negroïde huid.

ELOS lasertechnologie

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IpL behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een witte tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentvlekken.

Wilt u meer informatie over één van onze behandelingen, maak dan gauw een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intakegesprek met bij All Skins schoonheidsinstituut in Amsterdam.

Afspraak maken