Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

Permanente wenkbrauwen met de Hairstroke-techniek

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Zo ontstaat er een egale en gelijkmatige wenkbrauw. Littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente wenkbrauwen worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw look weer perfect. Verder is het mogelijk om met de Hairstroke-techniek natuurlijke wenkbrauwen te pigmenteren. Er worden haartjes gepigmenteerd op de huid. Deze techniek is ook zeer geschikt voor mensen met Alopecia Aerata.

Permanente eyeliner zorgt voor een natuurlijke oogopslag

Door middel van permanente eyeliner kan met verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aanzicht. Altijd mooie ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up. Ook is het mogelijk om een design eyeliner aan te brengen.

Mooi gevormde lippen met een permanente lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het zorgt ervoor dat uw lippen voller lijken. Permanente lipliner is te verdelen in gewone aanbreng van lipliner, uitgeschaduwde lipliner en full lips.

Veiligheid & betrouwbaarheid

Vooraf wordt in overleg met u besproken welke kleurpigmenten in uw geval het mooist zijn. De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen zijn vakmanschap en betrouwbaar apparatuur nodig. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur, veilig en betrouwbaar is.

Sinds januari 2003 ben ik een gecertificeerd permanente make-up artist. Ik heb hiervoor de nodige vergunningen en ben gekeurd door de GGD. Ik heb een goede opleiding gevolgd en word regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Ik volg Masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. Alles wat ik leer gebruik ik bij mijn behandelingen. Ook geef ik mijn kennis door aan mijn leerlingen die permanente make-up tot hun specialiteit willen maken.

Meer weten? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake per mail info@allskins.nl of per telefoon op 020-752 95 72

Prijzen PMU

PMU fotogalerij

Volg ons op ons YouTube
Afspraak maken