Is een uiterst effectieve en luxe verzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor een gezonde egale huid. Door de perfecte combinatie van doeltreffende natuurlijke ingrediënten kan je bijzondere resultaten verwachten bij het behandelen van hyperpigmentatie en andere veelvoorkomende huidproblemen.

Oprichtsters zijn opgegroeid op zonnig Curaçao wat resulteerde in hyperpigmentatie in haar gezicht. Ze zocht indertijd naar gepaste oplossingen maar de standaard aan producten en diensten voor huidverbetering was en is nog steeds niet specifiek gericht op de huid met meer pigment. Na haar studie economie te hebben afgerond besloot ze dan ook van loopbaan te veranderen om anderen met vergelijkbare huidproblemen te kunnen helpen. Ze werkte 8 jaar in de medische spa van haar moeder op Curaçao, waar ze veel relevante ervaring heeft opgedaan en verhuisde terug naar Nederland om haar eigen studio te openen. De focus ligt tot op heden volledig op de verbetering en verzorging van de gekleurde huid.

ONTWIKKELING

Na vele jaren van onderzoek en duizenden klanten succesvol te hebben behandeld werd in begin 2018 Melanin Aesthetic in Barcelona ontwikkeld om betreffende doelgroep te kunnen voorzien van een serie producten met de ideale combinatie van ingrediënten die elkaar complementeren. Deze thuisproducten bevatten hoge concentraties aan werkzame stoffen om de huid optimaal kunnen herstellen, voeden en beschermen. Elk product van Melanin Aesthetic is gecreëerd met een effectief, langdurig en verfijnd resultaat als doel.

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op