Met jarenlange ervaring staan wij met liefde voor het vak graag voor u klaar in onze salon aan het Laan van vlaanderen 116 te Amsterdam

U kunt direct reserveren via de afspraak knop, mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen per mail info@allskinsclone.nbsals2.nl of per telefoon op 020-752 95 72

Afspraak maken

Het team

Elvira Stjeward
Eigenaar &
Huidspecialist

Voor mij als professioneel huidspecialist met ruim 11 jaar ervaring, is jouw huid voor mij een inspiratiebron. Door mijn kennis en ervaring bied ik advies op maat en de juiste producten en behandelingen.

Om onze klanten het beste te kunnen bieden op gebied van ontspanning en huidverbetering, volg ik de ontwikkelingen en nieuwste trends op de voet en volg ik regelmatig trainingen en cursussen.

Ik schep er voldoening uit als een klant tevreden de salon verlaat en als ik de huid zie verbeteren.


Werken bij All Skins

Ben je klaar om de volgende stap te zetten, maar wil je niet de verantwoordelijkheid dragen die een eigen salon met zich meebrengt? All Skins zoekt zzp’ers. Huidtherapeut(e), Cosmetische arts, Nagelstylist, Wimperstylist, Threading Expert. Wij staan open voor zowel ZZP’ers als professionals in loondienst, en bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden en passie voor het vak te delen in een ondersteunende en professionele omgeving.

Voor meer informatie

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op