Lees hier ons corona maatregelen die wij hanteren in de salon.

Met jarenlange ervaring staan wij met liefde voor het vak graag voor u klaar in onze salon aan het Laan van vlaanderen 116 te Amsterdam

U kunt direct reserveren via de afspraak knop, mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen per mail info@allskins.nl of per telefoon op 020-752 95 72

Afspraak maken

Het team

Elvira Stjeward
Eigenaar

Voor mij als professioneel huidspecialist met ruim 9 jaar ervaring, is jouw huid voor mij een inspiratiebron. Door mijn kennis en ervaring bied ik advies op maat en de juiste producten en behandelingen.

Om onze klanten het beste te kunnen bieden op gebied van ontspanning en huidverbetering, volg ik de ontwikkelingen en nieuwste trends op de voet en volg ik regelmatig trainingen en cursussen.

Ik schep er voldoening uit als een klant tevreden de salon verlaat en als ik de huid zie verbeteren.

Hetty Notebomer
Huidtherapeut

Bij All Skins schoonheidsinstituut verzorg ik de gespecialiseerde laserbehandelingen. U kunt bij mij terecht voor onder andere: acnebehandelingen, overbeharing, pigmentvlekken couperose, huidverjonging, huidoneffenheden, littekens, derma papulosa, schimmelnagels

Ik ben bekwaam en gespecialiseerd in de Elos en de eMatrix laser technieken. Daarnaast sta ik geregistreerd bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en in het kwaliteitsregister, zodat u – indien u hiervoor verzekerd bent – de behandelingen bij uw zorgverzekeraar kunt declareren”.

Mandy
PMU artist

Sinds januari 2003 ben ik een gecertificeerd permanente make-up artist. Ik heb hiervoor de nodige vergunningen en ben gekeurd door de GGD. Ik heb een goede opleiding gevolgd en word regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Ik volg Masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. Alles wat ik leer gebruik ik bij mijn behandelingen. Ook geef ik mijn kennis door aan mijn leerlingen die permanente make-up tot hun specialiteit willen maken.

De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen zijn vakmanschap en betrouwbaar apparatuur nodig. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur, veilig en betrouwbaar is.