Met jarenlange ervaring staan wij met liefde voor het vak graag voor u klaar in onze salon aan het Laan van vlaanderen 116 te Amsterdam

U kunt direct reserveren via de afspraak knop, mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen per mail info@allskins.nl of per telefoon op 020-752 95 72

Afspraak maken

Het team

Elvira Stjeward
Eigenaar &
Huidspecialist

Voor mij als professioneel huidspecialist met ruim 9 jaar ervaring, is jouw huid voor mij een inspiratiebron. Door mijn kennis en ervaring bied ik advies op maat en de juiste producten en behandelingen.

Om onze klanten het beste te kunnen bieden op gebied van ontspanning en huidverbetering, volg ik de ontwikkelingen en nieuwste trends op de voet en volg ik regelmatig trainingen en cursussen.

Ik schep er voldoening uit als een klant tevreden de salon verlaat en als ik de huid zie verbeteren.

Nikki
Huidtherapeut

Hallo allemaal! Mijn naam is Nikki en ben werkzaam als huidtherapeut bij Cosmetique Totale. Ik zal met regelmaat aanwezig zijn bij All Skins. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in diverse laserbehandelingen en medische peelings. Ik behandel onder andere huidproblemen, zoals pigment, vaatjes, acne en littekens. Voor overige behandelingen, bijvoorbeeld definitief ontharen kunt u ook beslist bij mij terecht.

“Mijn passie is om elke klant na de behandeling het gevoel te geven de mooiste versie van zichzelf te zijn!”

Nieuwsgierig geworden of kan ik u ergens meehelpen? U bent bij mij van harte welkom voor een vrijblijvende intake of een afspraak.

Ik kijk er erg naar uit u te mogen ontvangen!

Een lieve groet,
Nikki

Mandy
PMU artist

Sinds januari 2003 ben ik een gecertificeerd permanente make-up artist. Ik heb hiervoor de nodige vergunningen en ben gekeurd door de GGD. Ik heb een goede opleiding gevolgd en word regelmatig bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Ik volg Masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. Alles wat ik leer gebruik ik bij mijn behandelingen. Ook geef ik mijn kennis door aan mijn leerlingen die permanente make-up tot hun specialiteit willen maken.

De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen zijn vakmanschap en betrouwbaar apparatuur nodig. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur, veilig en betrouwbaar is.

Ida
Pedicure

Mijn naam is Ida Toefanie. Sinds 2018 werkzaam als pedicure, en bijna afgerond als medisch pedicure.

In mijn loopbaan ben ik veel gegroeid in mijn vak, hoe moeilijker hoe beter dat is voor mij altijd een uitdaging. Doorgroeien en leren is voor mij altijd een must geweest, ik wil mijn klanten weer een goed gevoel kunnen geven aan hun voeten en pijnloos de deur uit laten gaan.

Vanaf februari ben ik de nieuwe pedicure bij All Skins!


Werken bij All Skins

Ben je klaar om de volgende stap te zetten, maar wil je niet de verantwoordelijkheid dragen die een eigen salon met zich meebrengt? All Skins zoekt zzp’ers. Huidtherapeut(e), Cosmetische arts, Nagelstylist, Wimperstylist, Threading Expert.

Voor meer informatie

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op