Betalen in termijnen mogelijk!

De donkere en getinte huid

Bij All Skins schoonheidsinstituut krijgt u geen “standaard behandeling ” want wij zijn bewust van het feit dat elke huidtype een andere, zorgvuldig uitgevoerde aanpak met de juiste producten vereist.

 

De oplossing tegen:

 

De donkere en getinte huid heeft hebben een andere aanpak nodig dan bij de witte huid omdat:

  • Bij de donkere en getinte huid de pigmentcellen actiever zijn. Hierdoor zijn de donkere en getinte huid gevoeliger voor het vormen van pigmentvlekken dan de witte huid.
  • Een aandoening in de donkere en getinte huid er heel anders uit ziet dan bij de witte huid met dezelfde aandoening.
  • De donkere en getinte huid in het algemeen grotere poriën en talgklieren hebben dan de witte huid.
  • De bovenste huidlaag (stratum corneum) van de donkere en getinte huid compacter is.
  • De donkere en getinte huid grotere en meer fibroblasten bevatten. Dit zijn cellen die o.a. verantwoordelik zijn voor de aanmaak van collageen (stevigheid) van de huid.

De donkere en getinte huid functioneren veel beter in een tropisch klimaat. Door gebrek aan zon in ons huidig klimaat, ontstaan er veel meer huidproblemen en de behoefte aan extra aandacht en verzorging van de huid is ook veel groter. Veel voorkomende huidproblemen bij de donkere en getinte huid zijn o.a. pigmentvlekken (Derma Papulosa nigra), steelwratjes, schilferige huid, ontstekingen, extreem droge en vochtarme huid, tekort aan vitamine D en verhoogde kans op littekenvorming.

 

Voor de verzorging en van de donkere en getinte huid hebben wij speciale producten.

All Skins schoonheidsinstituut werkt ook met producten die speciaal geschikt zijn voor deze huidtypen. Alle producten die wij tijdens de behandelingen gebruiken, kunnen bij ons besteld worden voor thuisgebruik en zelfverzorging van de huid.

 

Afspraak maken

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op