Altijd tevreden na de behandeling

Kundige sympathieke specialist met magische handen. Altijd tevreden na de behandeling.

Heerlijk!

Een behandeling bij All Skins is altijd weer pure verwennerij. Heerlijk! Zelfs de Dermapenbehandelingen.

De gebruikte producten helpen echt mijn huid is echt verbetert

De gebruikte producten helpen echt mijn huid is echt verbetert, egaler, vlekjes en puistjes zijn minder geworden.

Een verschil met vorig gebruikte producten waar ik nauwelijks tot geen verschil ervaarde.

Je huid wordt echt goed schoongemaakt

Heel prettig, je huid wordt echt goed schoongemaakt. Wat ook heel plezierig is is dat iedere stap die genomen wordt goede uitgelegd wordt.

Alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd door Elvira

Sinds 2021 ben ik vaste klant bij All Skins. Mooie, rustgevende salon waar ik regelmatig de behandelingen, Biopeeling, HydraFacial, oog behandelingen, lip behandelingen, rugreiniging en de lichaamsmassages neem. Alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd door Elvira. Ze legt alles heel goed uit en past de behandeling aan, aan de behoefte van je huid/lichaam. Sinds een jaar ga ik elke maand voor de HydraFacial Platinum en ervaar dat mijn huid gehydrateerd is, geen onzuiverheden meer heeft en een mooie glow heeft gekregen. Overigens gaan beide mijn dochter ook bij All Skins en is hun huid heel erg verbeterd door de HydraFacial behandelingen.

We vinden Elvira een prettige, vrolijke en vooral kundig persoon die altijd up to date is over haar behandelingen.

De behandeling was heerlijk

Ik ben een vaste klant; de wax behandeling was vlot. Elvira vraagt altijd tussendoor of de temperatuur goed is en alles naar wens is. Daarna had ik een lichaamsmassage. De behandeling was heerlijk. Elvira beheerst vele technieken en past diverse grepen toe. Ik liep ontspannen en tevreden de deur uit!

Ik geef haar bedrijf een 10

Elvira is supergoed. Ze is vakkundig. Ik geef haar bedrijf een 10. Ze is professioneel: elke handeling die ze uitvoert geeft ze aan en ze legt ook waarom ze de handeling doet. Ze stelt je gerust en ze geeft ook aan wat je bij elke handeling kan verwachten. De uitleg over de producten is duidelijk. Verder is haar nazorg top.

Elvira is een topper!

Elvira is een topper! Ze vraagt bij elke behandeling wat jouw precieze wensen zijn, geeft duidelijk uitleg over de producten die zij gebruikt tijdens de behandeling en de nazorg en daarbovenop is ze gespecialiseerd in de donkere huid. Resultaat was na de eerste biopeeling al zichtbaar!! ❤️ Dankjewel, tot de volgende keer.

Verwen moment

Wauw een heerlijk verwen moment!

Resultaat was na de eerste biopeeling al zichtbaar

Elvira is een topper! Ze vraagt bij elke behandeling wat jouw precieze wensen zijn, geeft duidelijk uitleg over de producten die zij gebruikt tijdens de behandeling en de nazorg en daarbovenop is ze gespecialiseerd in de donkere huid. Resultaat was na de eerste biopeeling al zichtbaar!! ❤ Dankjewel, tot de volgende keer.

Ik ben ontzettend tevreden

Vanaf augustus doe ik elke vier weken de Super Biopeeling en de Power Signature HydraFacial. Ik ben ontzettend tevreden en ik merkte na de eerste keer al meteen een verschil in hoe gehydrateerd mijn huid was. Wat ik ook erg fijn vind is het rustgevende muziekje wat op de achtergrond aanstaat, hierdoor kom ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

Heerlijk genoten!

Vandaag heerlijke behandeling gehad door Elvira.

Vlot en een glad resultaat!

De waxbehandeling was top: hygiënisch, vlot en een glad resultaat! Tussendoor wordt gevraagd of alles naar wens is.

Wat een heerlijkheid

Wat een heerlijkheid. Een massage waar je een week naar verlangt, het ondergaat los en bevrijd voelt van stijfheid en knopen direct daarna. En nu, een dag later heerlijk wakker alsof ik naar de sportschool ben geweest en een goede workout heb gehad. Ik hou dan ook van stevig. Maar weet ook heel zacht kan. Dus geef ik aan wat ik wil. Als fietster…was dit voor mij TOP. Gelukkig een abonnement 😊🥰 Dank Elvira!!

Een verkwikkende en heerlijke massage van Elvira

Soms hebben we allemaal een beetje tijd nodig om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de weldadige effectenvan een zorgvuldig uitgevoerde massage. En dat heb ik weer mogen ervaren met een verkwikkende en heerlijke massage van Elvira.

De massage was heerlijk en ontspannend

De wax was vakkundig, hygiënisch en vlot. De massage was heerlijk en ontspannend. Elvira past verschillende massage technieken toe en geeft goede adviezen/ uitleg.

Mijn huid is veel gaver, en gezonder

Ik heb in januari een 10 ritten kaart gekocht voor de bio peeling behandeling. Vandaag behandeling 6 en ik zie echt resultaat. Mijn huid is veel gaver, en gezonder.

Zeker voor herhaling vatbaar

Een paar weken geleden mijn eerst biopeeling gehad van Tavianty. Zag na enkele dagen al een kleine verbetering. Maar vanaf week 3 was het verschil echt heel groot!. De donkere kringen onder mijn ogen waren voor het grootste gedeelte verdwenen en de rest van mijn huid is veel gladder en egaler. Zeker voor herhaling vatbaar.!!

Ik heb leren luisteren naar mijn huid

Als een black woman ben ik het instituut All Skins zeer dankbaar, wat een journey was het! Ik heb nu zo ongeveeer 15+ biopeelings achter de rug en kan zeggen dat ik resultaat zie: porien worden kleiner, huid egaler en de teint stralend. De donkere kringen en plekken rondom mijn mond trekken weg! Ik krijg in all honesty nog puistjes hier en daar, maar ze komen en zijn minder heftig dan voorheen. Ik zie dat mijn huid een oppep beurt krijgt na elke biopeeling. Door deze journey heb ik leren luisteren naar mijn huid, wat het nodig heeft in de winter ten opzichte van de zomer. Mijn eetpattroon is omgegooid, omwille van mijn huid eet ik meer noten en minder lactose. Tot slot hebben water en spf het meeste werk gedaan!!!

Uitstekende Bio Peeling-behandeling

Ik heb weer een fijne bio peeling behandeling bij all skins gehad. Dit keer door Tavianty, een nieuwe schoonheidsspecialist bij all skinsa. Tavianty had voor de behandeling mijn behandelplan doorgenomen, waardoor ik met een goed en vertrouwd gevoel me gezicht door haar heb laten verzorgen.

Alle stappen van de behandeling werden heel duidelijk uitgelegd. Gedurende de behandeling werd er ook telkens gecheckt of ik nergens last van had. De goede zorg in combinatie met de top producten die worden gebruikt tijdens de behandeling, zijn de reden dat ik over 6 weken weer een behandeling heb ingepland.

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad

Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Tavianty. Ondank dat ik een moeilijke huid heb weet zij deze goed te behandelen. Mijn huid voelt weer zacht en minder pukkelig aan. Over 6 weken weer een heerlijke behandeling.

Gekwalificeerd vakspecialist en dat merk je

Gekwalificeerd vakspecialist en dat merk je. Je wordt stap voor stap informatief meegenomen tijdens de behandeling. Wat iedere product exact doet voor je huid. De aanvullende verkrijgbare producten zijn van topkwaliteit. Zelf gebruik ik vitamine A B, zonnebrandcreme en de reinigingsmelk.

Heel fijn ervaren

De behandeling heb ik heel goed ervaren. Zij heeft elke stap uitgelegd en ook ervoor gezorgd dat ik me comfortabel voelde door te vragen of de behandeling te veel pijn deed of niet. Ik heb de behandeling heel fijn ervaren.

De volgende 2 afspraken meteen ingepland

Precies een week geleden mijn 2e gezichtsbehandeling gehad bij Tavianty en ik was weer heel erg tevreden. Deze keer had ik een Bio-peeling en kon al na een paar dagen het verschil merken. Ook weer hele goede tips ontvangen van haar voor het verzorgen van mijn donkere huid. De volgende 2 afspraken hebben we dan ook meteen ingepland.

Was super fijn!

Geweest voor de biopeeling bij Tavianty. Was super fijn!

Was blij met de behandeling!

Ja, het beviel mij erg goed. Was ook een fijne, leuke behandeling. En een hele aardige specialist. Was blij met de behandeling!

Bedankt ALL SKINS!

Ik had de biopeeling behandeling bij ALL SKINS in Amsterdam en ik ben ontzettend blij met de resultaten! De volgende dag zag ik al grote veranderingen. Ik had altijd last van zwarte vlekken op mijn gezicht en was bang om zonder make-up de deur uit te gaan.

Maar na de biopeeling behandeling, zijn deze vlekken aanzienlijk verminderd en ik voel me nu veel zekerder zonder make-up. Ik ben erg onder de indruk van het resultaat en de professionaliteit van het personeel bij ALL SKINS. Ik kan deze behandeling zeker aanbevelen aan iedereen die last heeft van onvolkomenheden op hun huid.

Bedankt ALL SKINS!

Met een goed en tevreden gevoel naar huis

Ben zeer tevreden over de behandeling (biopeeling). Tavianty was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze legt alles goed uit, geeft goed advies en heeft goed geluisterd naar mijn wensen. En ook door haar positieve houding ben ik met een goed en tevreden gevoel naar huis gegaan. Zeker een aanrader!

Ontzettend blij met de resultaten!

Ik had de biopeeling behandeling bij ALL SKINS in Amsterdam en ik ben ontzettend blij met de resultaten! De volgende dag zag ik al grote veranderingen. Ik had altijd last van zwarte vlekken op mijn gezicht en was bang om zonder make-up de deur uit te gaan.

Maar na de biopeeling behandeling, zijn deze vlekken aanzienlijk verminderd en ik voel me nu veel zekerder zonder make-up. Ik ben erg onder de indruk van het resultaat en de professionaliteit van het personeel bij ALL SKINS. Ik kan deze behandeling zeker aanbevelen aan iedereen die last heeft van onvolkomenheden op hun huid.

Bedankt ALL SKINS!

Aanrader!

Altijd grondige en fijne behandeling, vooral voor donkere huid en als je huidproblematiek hebt. Aanrader!

Ik ben en blijf een vaste klant

Ik ben heel blij met de gezichtbehandelingen en producten van All Skins Schoonheidsinstituut. Ik krijg continue complimenten over mijn huid en hoe het glanst. Elke keer is de schouder en nek massage een hele fijne plus. Ik ben en blijf een vaste klant.

Hele fijne behandeling gehad

Hele fijne behandeling gehad, Elvira legt elke stap uitgebreid en helder uit en mijn huid voelt schoon aan!

Door Elvira durf ik weer vol zelfvertrouwen door het leven!

Ik stuitte via Instagram op AllSkins doordat zij gespecialiseerd zijn in o.a. de donkere huid. Na bij meerdere specialisten geweest te zijn en weinig tot geen resultaat behaalde, zonk de moed mij in de schoenen. De keuze was dan ook snel gemaakt om een afspraak bij Elvira in te plannen. Door een hormoonspiraal kampte ik namelijk al bijna een jaar met heftige acne en hyperpigmentatie in het gezicht. Na een uitgebreide huidanalyse en uitleg over de huid, adviseerde Elvira mij te starten met een BioPeeling in combinatie met bindweefselmassages. De BioPeeling is een kruidenpeeling die speciaal ontwikkeld is voor de aanpak van de acne gevoelige huid en huidvernieuwing. Elvira heeft mij geweldig begeleid gedurende dit proces. Zo stelde ze een op de huid afgesteld behandelplan op en kreeg ik duidelijke instructies over productgebruik. Ook kreeg ik handvaten mee hoe ik mijn leefstijl het beste kon inrichten voor de acne gevoelige huid. Naast Elvira haar professionele salon is het ook altijd een feest. om bij haar in de stoel te liggen. Door samen met Elvira het avontuur aan te gaan kreeg ik binnen een paar weken mijn zelfvertrouwen weer terug. Ondertussen ben ik een jaar onder behandeling en al een paar maanden acne vrij. Momenteel onderhoud ik mijn huid door 1x per maand langs te komen voor de BioPeeling om mijn hyperpigmentatie aan te pakken en stiekem ook voor de leuke gesprekken met Elvira!

Of ik AllSkins zal aanraden? Absoluut! It is a life changing experience.

Mijn gezicht voelde heerlijk aan na de behandeling

De gezichtsbehandeling heb ik als kado van mijn werk ontvangen, ik was reuze benieuwd hoe dat zou zijn, omdat het voor mij de eerste keer was. Ik ben heel gastvrij en vriendelijk ontvangen door Elvira.

Je wordt door de hele behandeling meegenomen, Elvira legt uit wat er gaat gebeuren en legt duidelijk uit wat een product doet met je huid. Mijn gezicht voelde heerlijk aan na de behandeling. Ik kom zeker terug om mijn huid nog een aantal keren te laten behandelen. Dank jullie wel.

Heel fijn

Heel fijn, je wordt door de hele behandeling meegenomen wat er gaat gebeuren en waarom. De producten voelen lekker aan op het gezicht.

Verlichting voor je lichaam en geest

De massage was echt TOP. Verlichting voor je lichaam en geest. Thank you so much.

Positief en zeer tevreden

Ik heb de Meline behandeling gehad, om hyperpigmentatie van de huid tegen te gaan. Ik heb de behandeling als positief ervaren en ben zeer tevreden met het resultaat.

Ze is heel professioneel

Ik ben vandaag voor het eerst naar All Skins geweest. Ik ging voor waxen kin en bovenlip. Ze keek naar mijn huid en wist al gelijk dat mijn huid gevoelig en maar beter niet moest waxen. Mijn huis was geïrriteerd door hormoon zalf die ik gebruik. Door te waxen zou mijn huis open gaan. Mijn huis was te dun. Ze heeft die haren geplukt. Ze adviseerde mij te stoppen met die hormoon zalf en mijn huid laten aansterken dan pas kan er gewaxt worden. Ik ben heel blij dat ze mij dit zei en niet zomaar ging waxen omdat ik dat wil. Ze is heel professioneel. Ik ga zeker weer terug. Ze was vriendelijk ook.

Kom helemaal tot rust!

Geweldig bedrijf. Top gezichtsbehandeling en altijd blij met de massage . Kom helemaal tot rust!

Mijn huid ziet er top!

Altijd kundig en professioneel geholpen bij iedere behandeling. Mijn huid ziet er top uit en krijg daar veel complimenten over!

Mijn huid voelt zacht aan.

Hydrafacial behandeling als positief ervaren en mijn huid voelt zacht aan.

Professioneel personeel

Hydrafacial gehad. Huid voelt goed. Was alleen de dag zelf nog een beetje rood, maar verder niet. Was een fijne behandeling, alleen stukje met de Dermapen was iets minder fijn maar prima te doen hoor! Aangename salon en vriendelijk, professioneel personeel.

Ze gaan altijd extra voorzichtig om met mijn huid

Ik ga nu al een aantal jaren naar All Skins en ben nog steeds super tevreden.

De laatste behandelingen bij Lê gehad en ben ook blij met haar service. A nice addition to the salon!

Ze gaan altijd extra voorzichtig om met mijn huid, omdat ik last heb van keloid. Mijn huid voelt nu ook minder droog aan.

Belangrijke tips gekregen

Als zeer prettig, efficiënt. Goede uitleg voor en tijdens de behandeling. Belangrijke tips gekregen voor na de behandeling.

Mijn huid voelde goed gehydrateerd en schoon aan. Zichtbaar een verbetering qua uitstraling van mijn huid.

Ik voel mijn weer herboren

Dank je wel Elvira voor het mooi maken van mijn wenkbrauwen en de biopeeling! Ik voel mijn weer herboren, en mijn gezicht kan er weer tegen aan. Tot volgend jaar!

Een hele fijne behandeling

Ik heb vorige week mijn eerste hydrafacial behandeling gehad, een massage aan de nek en schouders vooraf, bracht mij meteen in de ontspannen modus. Een hele fijne behandeling. Ik had 1 moment van gevoeligheid, maar bij het aangeven werd dat meteen minder (heel fijn) De onzuiverheden die zijn opgezogen tijdens de behandeling mocht ik terug zien. Tijdens de behandeling wordt er ook vertelt wat er gebeurt en wat het voor je huid doet, erg prettig. Mijn huid voelde heel zacht aan en zag er super schoon uit, ook de dagen erna. Ik raad het iedereen aan! Mijn volgende behandeling staat alweer ingepland;-)

Ik ben heel tevreden

Ik kom regelmatig voor verschillende behandelingen bij Allskins schoonheidsinstituut. Ik word altijd klantvriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Ik ben heel tevreden met mijn behandelingen, de uitleg, tips en adviezen die ik mee krijg. Nette en rustgevende salon!

Alles haar fijn uitgelegd

Ik was zeer tevreden over de behandeling. Super fijn hoe alles haar fijn uitgelegd werd over mijn type huid. En de omgeving waar ik ontvangen werd was super ontspannen. Dank jullie wel!

Zeer tevreden over de behandelingen en de behandelaar

Ik ben geweest voor een huid analyse met daarop aansluitend een ‘basis’ behandeling. Heb goed advies gekregen over welke producten te gebruiken. Na 6 weken terug geweest voor een biopeeling. Het verschil is duidelijk merkbaar. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden over de behandelingen en de behandelaar!

Ben super benieuwd naar de resultaten

Ik vond de hydrafacial comfortabeler dan een normale peeling omdat ik geen sterke geur van de gebruikte producten ervaarde, en ook geen last had van prikkelende sensaties op mijn gezicht. Het voelde alsof mijn huid werd geschraapt, en daarna merkte ik dat mijn huid helderder was. Ben super benieuwd naar de resultaten die wij op lange termijn gaan behalen.

Zeer informatief

Ik heb de behandeling op 1 september 2022 als zeer prettig ervaren. Intakegesprek was goed en zeer informatief. Producten die ik heb gebruikt sindsdien werken erg goed. Mijn huid voelt goed gehydrateerd aan. Alleen vind ik de producten duur om in één keer aan te schaffen 🥰

Behandeling voelde heel fijn

De hydrafacial behandeling voelde heel fijn. Mijn gezicht was zacht en voelde schoon aan. Ook de dagen daarna. Je hebt mij ook goed meegenomen in de stappen tijdens de behandeling.

Nette plek en rustgevend

Alweer een top behandeling gehad van Elvira! Nette plek en rustgevend

Ontzettend lieve en professionele vrouw

Zojuist bij AllSkins geweest voor een introductie behandeling. Ontzettend lieve en professionele vrouw. Heel erg blij met de behandeling. Ontspannende behandeling en ik voel dat m’n huid een boost heeft gekregen!

Zeer tevreden met het resultaat

Elvira is een professionele schoonheidsspecialiste die zich duidelijk blijft ontwikkelen in de nieuwere technologie, maar bij wie je ook voor de old school behandeling terecht kunt. Tijdens de behandeling geeft ze duidelijk uitleg, wat ze gebruikt en wat het met je huid doet en hoe je het zelf thuis kunt toepassen. Sinds mei 2022 ga ik nu maandelijks naar Allskins, verschillende behandelingen zoals tele-gone, gezichtsbehandeling, lippen behandeling en HydraFacial en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Mijn gezicht voelde zacht en was zichtbaar gezonder.

Voor het eerst bij all skin geweest voor de hydrafacial. Geweldig. Elvira is erg deskundig. Onderzoek eerst naar achtergrond( gezondheid) om daarna met een persoonlijk advies te komen. Behandeling was fijn. Mijn gezicht voelde zacht en was zichtbaar gezonder. Dagen later voel mijn gezicht nog steeds fijn aan. Erg aan te raden…

Dit is echt een aanrader!

Ik kom al een tijd bij All Skins ivm vlekken/ littekens in m’n gezicht. Tot nu toe ben ik behandeld met biopeelings en de dermapen, daar was ik al tevreden over, want m’n huis is echt verbeterd, maar ik heb vorige week een combinatie met de hydrafacial en dermapen gehad en kan nu een paar dagen verder zeggen dat dit echt een hele fijne behandeling is! Mijn huid ziet er heel gezond uit, heeft een hele mooie gloed en is super zacht. Dit is echt een aanrader!

Super goede behandeling !

Huid voelt nog steeds zacht en schoon na hydrafacial. Super goede behandeling ! Ben er blij mee

De huid voelt goed en gezond aan.

De hydrafacial was een fijne behandeling. De huid voelt goed en gezond aan.

Als ik zie hoe mijn huid er nu uitziet en aanvoelt ben ik erg tevreden

Ik heb vandaag een gezichtsbehandeling gehad van Elvira. Ik heb een ietwat vervelende huid, rosacea. Wat vaak branderig aanvoelt na een gezichtsbehandeling. Met de nieuwe behandeling, een wat diepere reiniging van de huid, heb ik totaal geen last gehad van irritatie of branderig gevoel van de huid. De behandeling is wel wat aan de dure kant. Maar als ik zie hoe mijn huid er nu uitziet en aanvoelt ben ik erg tevreden. Voor de volgende behandeling gaat Elvira het even aankijken wat voor een behandeling ik dan nodig heb. Dank je wel Elvira!!

Nieuwe behandeltechnieken, waardoor je huid ervan gaat stralen, voelt zacht aan.

Hi Elvira, dank je wel voor de nieuwe gezichtsbehandeling, HYDRAFACIAL. Nieuwe behandeltechnieken, waardoor je huid ervan gaat stralen, voelt zacht aan. Kortom een aanrader. Dank Elvira.

De huid voelt goed aan na de hydrafacial.

De huid voelt goed aan na de hydrafacial. Ik merk dat het meer gevoed is, het geeft een zachtere tint en alle onzuiverheden wordt snel afgebroken waardoor de huid zich gewenst hersteld. Wel goed onderhouden met de juiste verzorging. Ik denk dat de hydratie een gerichte behandeling was en heeft gezorgd voor een boost!

Ik heb de hydrafacial voor het eerst gehad helemaal top

Ik heb de hydrafacial voor het eerst gehad helemaal top, het is iets prijziger maar ik zie wel verschil tov de andere behandelingen

Zeer goed uitleg

Super! Ook zeer goed uitleg tijdens de behandeling!

Heeft echt de tijd genomen

Lê heeft echt de tijd genomen voor mij en dat vond ik erg prettig. De producten vind ik ook prettig en lekker ruiken 🙂

De behandeling was voortreffelijk

Ik ben gisteren na de gezichtsbehandeling als een zeer tevreden mens naar huis gegaan. De behandeling was voortreffelijk en heb weer veel opgestoken hoe ik het beste mijn gezicht kan verzorgen.

Super tevreden

Ik ben voorheen altijd behandeld door Elcira Dit was de eerste keer dat Lê mij heeft behandeld, maar ben ook super tevreden bij Lê.

Ze legde bij elke stap uit wat ze ging doen en voelde me op mijn gemak bij haar en haar handelingen.

Alles was naar tevredenheid

Alles was naar tevredenheid Lê hartstikke bedankt! Ik kom tot rust bij binnenkomst, De Heerlijk geurende ruimte doet me altijd goed, De dagen Na de behandeling ,had ik een glad gezicht Ik voelde de puistjes niet meer.Ik vond dat wonderlijk😊 Ik bleef met mijn handen over mijn gezicht gaan. Pas vandaag voelde ik een puist op mijn rechterwang.Die naalden sessie heeft goed gewerkt. Nu nog die vlekken weg.

Je straalde rust uit tijdens je werk.En ik was erg tevreden over de informatie die je gaf en de antwoorden op mijn vragen.

Was super!

Hi Lê, nogmaals bedankt voor de behandeling en je geduld!😊😉 Was super!

Voortreffelijke gezichtsbehandeling gehad

Voortreffelijke gezichtsbehandeling gehad, dank je wel Le

Mijn dochter had de behandeling en heeft het als zeer prettig ervaren

Mijn dochter had de behandeling en heeft het als zeer prettig ervaren. Ze vond het heel fijn hoe alles wordt uitgelegd en ze is enthousiast om met de producten aan de slag te gaan. Haar huid kan een mooie glow en veel onzuiverheden zijn verwijderd. Binnenkort maken we weer een afspraak dus we hebben onze plek gevonden. Groetjes Karina

Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt!

Het was geweldig!! Ben enorm blij met de tips en informatie en de behandeling zelf was enorm fijn. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt! ☺️

Voelde me als herboren

Ik heb een massage gehad voornamelijk mijn rug en onderrug deze zat helemaal vast. na 45 min voelde ik me als herboren. er word rekening gehouden met voorkeur ren suggesties. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. Dit is de zoveel tekeer dat ik hier kom.

Ik kan er weer tegen aan.

Heerlijke massage gehad zoals altijd, ik kan er weer tegen aan. Mooie start van de vakantie, helemaal ontspannen👍🏽😎

Geen betere manier om te ontspannen

Er is geen betere manier om te ontspannen dan een overheerlijke voetreflexmassage. Bedankt.

De volgende afspraak is al gemaakt

Zowel de behandeling zelf als ook de communicatie is was naar alle tevredenheid. De volgende afspraak voor over 6wkn is ook al gemaakt. Dank en fijn weekend.

Ik ben super goed geholpen

Was een heerlijke behandeling en ik ben super goed geholpen. En heb ook onwijs veel geleerd. Dit is de eerste x dat m’n gezicht er niet helemaal ‘verbouwd’ uitzag na een schoonheidsbehandeling maar met nu al een beter resultaat 🙏🏾

Elvira legt stap voor stap uit

Ben voor mij tweede gezichtsbehandeling geweest. Elvira legt je stap voor stap uit wat ze doet en aanbrengt op je gezicht wat ik heel goed vindt.

Verder een prettige sfeer.

Zeer prettig

Zeer prettig. Erg vriendelijk en ik kreeg veel informatie over wat er gedaan werd, waarom en hoe ik mijn huid thuis het beste kan behandelen.

Was heel fijn!

De behandeling was heel fijn! Ik moest daarna echt even bijkomen. Wanneer ik weer nieuwe data ga boeken lijkt het me heel fijn om de massages van jouw en Lê af te wisselen.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg zowel voor, tijdens en na de behandeling. Respectvol. Helpt zelf mee met vooruit plannen zodat ik elke 6 weken kan langs komen.

Heerlijk om even na een dagje werken een relax momentje te hebben

Ik heb op donderdag 19 mei een huidanalyse en all skins introductie behandeling gehad en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Heerlijk om even na een dagje werken een relax momentje voor jezelf te nemen. De schoonheidsspecialiste was zeer vriendelijk en gaf mij een comfortabele gevoel tijdens de behandeling. Mijn huid voelde zeer zacht aan. Daarnaast gaf de schoonheidsspecialiste mij ook het juiste advies op basis van product gebruik. Binnenkort heb ik weer een afspraak waar ik heel erg naar uitkijk!

Gespecialiseerd in de donkere huid

De dermapen behandeling is vrij intensief en je moet alen toe echt wel op je tanden bijten, maar we kennen allemaal het gezegde: wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden en het is de pijn zeker waard. lk ben nu al 9 maanden een klant bij Elvira en ik ben erg blij met het resultaat, wat we tot nu toe hebben bereikt. Je ziet ook echt de verandering en de verbetering naarmate het traject van behandelingen verder vordert en juist omdat ik zelf de verandering en de verbetering ziet blijf ik deze behandeling nemen ondanks het vrij intensief is. Het geeft mij het gewenste resultaat, wat ik uiteindelijk wil bereiken. We zijn er natuurlijk nog niet, maar het gaat zeker de goede kant op. Wat ik ook erg fijn vind en wat mij op me gemak stelt is hoe Elvira je zo concreet en gedetailleerd mogelijk informeert over de behandelingen, producten en het verdere traject. Als huidspecialiste zorgt zij er altijd voor, dat ik altijd goed op de hoogte ben van wat er gaat gebeuren, hoe het gaat gebeuren en wat voor gezichtsproducten zij gebruikt tijdens de behandeling. Ze legt dit altijd haar fijn uit en herhaalt dit tijdens elke behandeling, wat ik een enorm plus punt vind. Zo onthoud je het beter en blijf de informatie, die ze jou geeft langer hangen. Als ex-acne patiënt, was ik al enige tijd op zoek naar een huidspecialiste, die echt gespecialiseerd is in de donkere huid en die hebben we zeker gevonden bij All Skins.

Ik ben benieuwd naar het vervolg

Ik ben nu enige tijd onder behandeling bij All Skins voor een huidverbetering in mijn gezicht. Bij de tweede behandeling van de dermapen merk ik al een significant verschil wat ik voorheen minder goed heb ervaren bij andere huidklinieken. Daarnaast gebruik ik de producten van de salon waar ik zeer tevreden over ben. Deze zorgen voor optimalisatie en een goede onderhoud van de huid. Elvira is een fijne specialist die de tijd neemt en goede uitleg geeft in het behandelplan. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Ik heb mijn vervolg afspraak ingepland

In een lekkere ruikende kamer ontspannen op een ligstoel een deskundige huid analyse ontvangen vervolgens een biopeeling waar ik na de eerste keer al de resultaten van zie. Ben ik zeker te vreden met All Skins en heb ik mijn vervolg afspraak ingepland.

Heel erg tevreden

De massage was echt heel fijn. Ik ben heel erg tevreden.

Informatief

De intake was professioneel en gedegen, de behandeling was grondig en informatief. Bovendien had de dame een aangename kalme stem.

Mijn gezicht voelt heerlijk herboren

Vandaag een bio peeling/dark circle behandeling gehad. Elvira verteld je ook wat ze doet en neem de tijd ervoor wat heel fijn is. Mijn gezicht voelt heerlijk herboren 🙂 Het is zeker voor herhaling vatbaar…

Grote verandering gezien in mijn huid

Always a good experience!

In ongeveer een jaar tijd een grote verandering gezien in mijn huid. Ik heb de dermapen- en de biopeelingbehandeling meerdere malen gehad en de textuur van mijn huid is zeer verbeterd. Ook was mijn huid heel vettig met veel donkere vlekken en puistjes. Nu is mijn huid heel rustig, bijna niet meer vettig maar gecombineerd. Ik heb geen puisten meer en ik heb bijna geen donkere vlekken! Dit ook mede door de producten die ik mij geadviseerd waren ook thuis te gebruiken.

Heel prettig en ontspannen

Heel prettig en ontspannen. Le nam echt de tijd en ging heel nauwkeurig te werk. Wat een vriendelijke college!

Super leuk en handig

Le is een goede aanwinst. Ze doet het heel goed, legt goed dingen uit en waarom iets wel/niet goed is. En dat persoonlijke boekje dat ik meekreeg super leuk en handig!

Hele mooie nette salon

Voetreflex massage gehad van Le. Was heerlijk, legt alles goed uit. Ik ben heel tevreden. Hele mooie nette salon. Ik kom zeker terug.

Heerlijk

Heerlijke behandeling was het!

Op mijn gemak gevoeld

Le is vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik heb mij op mijn gemak gevoeld.

Het resultaat is meteen voelbaar

Een behandeling (biopeeling en cuppings) die deskundig in een veilige mooie schone ruimte wordt gegeven. Goede uitleg. Inclusief als extra aanvulling te kiezen uit een massage van handen, voeten of schouders. Het resultaat is meteen voelbaar en na een paar dagen op zijn best. Goede producten. Doen dus

Echt een prof

Gisteravond een fijne gezichtsbehandeling gehad van Le. Net wat ik nodig had. De aandacht en tips waren fantastisch. Echt een prof. Mijn intentie is weer vaker langs te gaan. Dus tot de volgende keer dames!

Ik kom absoluut terug!

Ik heb de massage echt als super relaxed ervaren! 45 minuten zen zijn was echt waar ik aan toe was. Ik had zelf wel eens gehoord van massage met cups, maar wist niet dat het zo fijn zou zijn en ook zo zou helpen om mijn spieren los te krijgen! Ik ben echt enorm enthousiast over de behandeling en raad het al mijn vrienden ook zeker aan. Ik kom absoluut terug! Jullie zijn allemaal super top en kom snel weer voor meer behandelingen!

Ik heb ook al een volgende afspraak gepland

De behandeling is heel goed bevallen. Goed advies ontvangen en samen met Le een plan uitgezet om mijn doel te halen. Ik heb ook al een volgende afspraak gepland :D.

Heerlijk!

Mijn massages bij Elvira zijn altijd momenten om naar uit te kijken. Deze keer werd ik gemasseerd door Le en haar behandeling is ook zeker een aanrader! Heerlijk!

Was heerlijk

Was heerlijk relaxend bij Le. Ze heeft lekker de tijd voor me genomen.

Uitstekend bevallen

Vandaag kreeg ik een massage bij Le, en ook dat is mij uitstekend bevallen.

Elvira is heel professioneel

Ik kom hier al een tijdje en iedere keer voel ik mij als herboren na een gezichtsbehandeling. Elvira is heel professioneel en goed in haar vak. De producten die zijn gebruikt zijn op natuurlijke basis en voelen fijn en fris aan.

Ben ontzettend benieuwd!

Vandaag voor het eerst de me-line behandeling gehad! Ben ontzettend benieuwd! De biopeeling en dermapen bevielen de afgelopen jaren ook goed 🙂 Zoals altijd was het weer gezellig met Elvira, het is een bonus als je een goeie klik hebt met de behandelaar (en ook belangrijk want je moet je wel op je gemak voelen)

MeLine behandeling

De behandeling was erg fijn. Elvira nam me stapsgewijs mee door de gehele behandeling. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Goede uitleg en nazorg adviezen

Ik ben zeer te vrede over de Tele-Gone behandeling kreeg goede uitleg en nazorg adviezen. Zeker een aanrader

Ik ga dit vaker doen en zeker bij All Skins!

Ik heb vorige week mijn eerste gezichtsbehandeling gehad bij All Skins. Ik kreeg daarna meteen een mail mijn ervaring te delen. Ik heb dit bewust niet meteen gedaan ondanks ik mijn bezoek als zeer prettig heb ervaren. Ik had ook producten mee en wilde dat eerst even aanzien. Na de behandeling merkte ik meteen verschil, mijn gezicht voelde en zag er meteen beter uit. De dagen erna bleef mijn gezicht er fris uitzien (wat eerst dof 🙁 Ik ga dit vaker doen en zeker bij All Skins! Dank je wel!

Een top schoonheidsbehandeling

Het was weer een top schoonheidsbehandeling door Elvira.

Het was geweldig

Het was geweldig en ik ben erg tevreden over mijn wenkbrauwen. Fantastisch werk gedaan…

Words can not describe how amazing i felt after

All skins has been my regular go to beauty clinic for a while now. HOWEVER, I did want to share a new offer of the menu: a massage by Elvira, The owner.

Words can not describe how amazing i felt after. if and when you decide to stop by, make sure to get yourself one. Lord knows we all deserve it! Thanks All Skins

Ik voel mij weer herboren!

Zo blij vrijdagavond, want mijn massage afspraak op zaterdagochtend ging toch door! Was weer zo fijn bij Elvira. Ik voel mij weer herboren!

Het is altijd prettig om door Elvira te worden behandeld

Het is altijd prettig om door Elvira te worden behandeld. Ik ben 60. Kom er al 3 jaar. In eerste instantie vanwege een zeer onrustige huid met Rosacea en pigmentvlekken. Na een paar behandelingen was alles weg en nu ga ik voor het behoud van een gezonde huid. Men schat mij soms wel 15 jaar jonger. Dit keer had ik de combinatie cupping en biopeeling.

Elvira is rustig en respectvol in de benadering. Ze geeft veel info en uitleg, er is een voorstel voor een massage (hand of voet) tijdens het intrekken van de producten. Eigen producten zijn te koop.

Prachtige schone salon. Intieme sfeer. Rustgevend en veilig.

Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader

Ik heb nu al een aantal gezichtsbehandelingen bij Elvira in de salon gehad en bij de allereerste behandeling zag ik al meteen een positief resultaat. Elvira weet echt waar zij het over heeft en als ze dat niet weet doet ze daar ook (als een echte professional) geen uitspraken over. Ze ziet ook precies wat jou gezicht nodig heeft of waar het misgaat en helpt jou bij het maken van de juiste keuzes. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.

Heel mooi!!

Pijn vrij en eind resultaat is heel mooi!! #5 fan

Mijn huid is er enorm op vooruit gegaan

Ik kom al geruime tijd bij Allskins, mijn periodieke gezichtsbehandeling wordt altijd zeer deskundig gedaan door Elvira, ik ga iedere keer weer ontspannen naar huis en mijn huid is er enorm op vooruit gegaan!

Fijne sfeer

Hele fijne sfeer en super goede service + resultaten

Bedankt voor je advies

Fijn om even alles te kunnen lezen en bedankt voor je advies. Volgend jaar idd even kijken welke behandeling het uiteindelijk wordt maar dat laat ik op tijd weten. Ik gebruik de producten al een paar dagen en ze voelen heel fijn aan. Tot volgend jaar…zin in!

Altijd netjes uitgelegd

Super relaxte massage gehad in combinatie met gezichtsbehandeling. Alle stappen en producten worden altijd netjes uitgelegd.

Pure verwennerij!

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en een leuk intakegesprek gehad. Er werd mij een biopeeling aangeraden en ondertussen kon ik rustig nadenken welke producten ik voor thuis ging aanschaffen. Heel fijn de voetmassage tijdens het verzorgend masker! Pure verwennerij! Dankjewel Elvira, Tot de volgende behandeling;-)

Goede behandeling

Goede behandeling, vakkundig. Altijd aardig

Precies wat ik nodig had

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad. Precies wat ik nodig had. We worden er niet jonger op dus een goede verzorging van de huid is belangrijk! En dan het liefst door Elvira van Allskins!

Kan niet lang genoeg duren

De massage kan niet lang genoeg duren was weer heerlijk. De
warme stoel laat je meteen al ontspannen, echt een aanrader!! Elvira
weer mijn complimenten.

Al jaren trouwe en zeer tevreden klant

Al jaren trouwe en zeer tevreden klant bij Allskins! Daarbij
is ook het advies wat ik krijg waardevol voor mij.

Heerlijke gezichtsbehandeling

Zoals altijd een heerlijke gezichtsbehandeling gehad.

Een aanrader

Biopeeling behandeling is een aanrader! Het is je tijd/geld
zeker waard

Zeer tevreden over

Vandaag weer een heerlijk grondige en ontspannen gezichtsbehandeling gehad. Met daarnaast goede massage van de nekspieren. Zeer tevreden over.

Heel snel reactie

Ik ben bezig met de MeLine behandelingen sinds juni dit jaar en ik merk nu al heel goed resultaat. Erg tevreden ben ik met de behandeling en ook de begeleiding erbij. Er is goed contact met Elvira. Prettig is het ook dat ik bij vragen heel snel reactie van haar krijg.

Raad het een ieder aan

Ik ben zeer tevreden over de MeLine gezichtsbehandeling. Ik had na mijn laatste zwangerschap een zeer vlekkerige en onrustige huid. Na enkele behandelingen en het consequent gebruiken van de bijbehorende producten is mijn huid ontzettend opgeknapt en zijn de donkere vlekken in zeer mindere mate te zien. De eigenaresse is zeer professioneel, weet veel over de producten en de huid. Ik ben blij met mijn keuze voor All skins en raad het een ieder aan.

Geluisterd naar klachten

De voetrelfexmassage is rustgevend. Ook wordt er geluisterd naar klachten. Stimuleert de doorbloeding waardoor mijn migraine minder is.

Maandelijkse me-time

Vandaag voor een tripple behandeling bij Elvira. Elke behandeling was even fijn. Er word met veel geduld geluisterd en gewerkt. Als je massage te hard is geef je dat aan en word daar rekening mee gehouden. Regelmatig word er tussendoor even gevraagd of alles naar wens is. Ik blijf komen voor mijn maandelijkse me-time. Dik tevreden

Veel zelfvertrouwen heeft gegeven

Super behandeling dat mij enorm heeft geholpen en veel zelfvertrouwen heeft gegeven over mijn huid. Ik beveel Elvira aan iedereen aan die mij complimenten geeft over mijn huid.

Ben heel erg tevreden

ELVIRA is heel duidelijk in haar uitleg en erg sympathiek. Zij gaf advies over hoe of wat de producten te gebruiken. Ben heel erg tevreden.

Geeft goede adviezen!

Een fijne behandeling in een prettige omgeving. Geeft goede adviezen! Producten ook heel goed.

Goede kwaliteit!

Heerlijk ontspannen en weer fit voor het weekend! Goede massage en mijn gezicht voelt ook weer jaren jonger aan. Dank!

Goed resultaat

Behandeling meline wat branderig gevoel rond mijn ogen en
daarna zakt het weer af. Huid wordt steeds beter goeie resultaat.
Begeleiding tijdens de behandeling vind ik goed en prettig. Uitleg over
producten goed en ik houd me goed aan de uitleg.

Na 1 behandeling zie je al zoveel verschil in de huid

Ik heb de biopeeling behandeling gedaan en na 1 behandeling zie je al zoveel verschil in de huid. Eerst had ik veel puistjes en na de biopeeling waren ze binnen een paar dagen weg. Daarnaast zijn de producten die worden gebruikt voor deze behandeling prettig en voel je per direct tijdens de behandeling dat het effectief werkt.

Heerlijke verwendag

Een heerlijke verwendag gehad bij Elvira. Voetjes weer netjes, heerlijk gemasseerd, wenkies on fleek, lekkere gezichtsbehandeling en alles glad gewaxed

De behandeling was perfect

De behandeling was perfect. Ik heb genoten . De volgende afspraak staat alweer geplant

Echt een aanrader

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Elvira echt een aanrader.

Ik genoot er echt van.

Gezichtsbehandeling gehad. Was heerlijk. Ik genoot er echt van. Ik vond de producten heel fijn voelen op mijn huid.

Vandaag weer genoten van alle behandelingen bij Elvira.

Vandaag weer genoten van alle behandelingen bij Elvira.
Ook de donkere kringen behandeling geeft weer een prachtig resultaat. Allskins is echt het proberen waard, dus bij deze wil ik de salon graag aanbevelen.
Thanks Elvira voor de goede zorgen

GEWELDIG

Weer een heerlijke voetreflex massage gehad is een ieder aan te raden. GEWELDIG

Ik ben in lange tijd niet zo blij geweest met mijn huid

Ik heb vandaag een massage en een gezichtsbehandeling gehad en het was heerlijk. je voelt je op je gemak, Elvira zoekt de punten waar ik last van had bij mijn schouderbladen en legt daar dan de focus waar ik erg blij mee ben! Verder heb ik een biopeeling gehad en ik ben in lange tijd niet zo blij geweest met mijn huid, het lijkt wel gloednieuw! Top service.

Elvira you are the best!

Elvira heeft zich weer van haar beste kant laten zien, chapeau! Wenkies on fleek, voetjes verwend en mijn gezicht is weer gladjes en helemaal top. Ikk heb echt genoten en ik ben ready to go. Dankjewel Elvira you are the best!

Elvira je bent een TOPPER!

Elvira je bent een TOPPER, heerlijke massage gehad, dank je wel.

Met één word GEWELDIG

Gisteren een voetreflex massage gehad, met een word GEWELDIG. Mevrouw die de voetmassage verzorgd, brengt je helemaal tot rust ZEN gevoel. Mevrouw is TOP.

Mijn volgende afspraak staat alweer gepland

Het was een zeer fijne behandeling! Nav een huidanalyse een biopeeling ondergaan. Nu al na een behandeling is mijn gezicht veel egaler. Daarnaast legt Elvira goed uit wat voor soort behandeling het is, en geeft zij duidelijk advies en hetgeen wat bij jouw huidtype past. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland.

Geweldige service

Geweldige service, zeer meegaand en informatief qua services en producten. De behandeling heeft mij vertrouwen gegeven in de behandeling die ik zeker weten ga afnemen.

Je gaat me vaker zien

Ik heb vandaag genoten van een heerlijke pedicurebehandeling bij Xavira. Mijn voeten voelen weer als nieuw. We hebben ook gezellig gebabbeld. Xavira dankjewel, je gaat me vaker zien.

Mijn volgende afspraak staat al ingepland

N.a.v. een huidanalyse een Biopeeling ondergaan. Ik heb genoten van de behandeling en de heerlijke handmassage! Elvira is professioneel, deskundig en werkt hygiënisch. De salon is makkelijk te bereiken. Mijn volgende afspraak staat al ingepland 🙂

Ik zou wel elke week willen

Zoals altijd weer super fijne behandeling gehad aan me gezicht. En die massage hoofdhuid en nek en schouders echt een aanrader. Elvira weer super bedankt, tot over zes weken. Ps. ik zou wel elke week willen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke massage gekregen van Elvira! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ontzettend tevreden met het resultaat

Ontzettend tevreden met het resultaat van mijn lashlift en de behandeling zelf. Nas is een kundige en vriendelijke dame. Kan haar alleen maar aanbevelen.

Wat een lieve vrouw en zo fijne behandeling

Vandaag naar de pedicure geweest wat een lieve vrouw en zo fijne behandeling me voeten zijn weer als NIEUW.
Groetjes jullie vaste klant

Zoals altijd super!

Zoals altijd super! Beveel ook altijd online All skins aan.

Een topper

Weer me wimpers verlenging laten. Doen en me wenkbrauwen met henna weer super blij en ze zijn. Dasr allemaal zo vriendelijk een aanraden. Volgende week weer pedicure en dat weer naar Elvira schoonheidsspecialiste Elvira de eigenaresse van de salon altijd vriendelijke en je krijgt goed advies een topper😃

Een heerlijke beleving

Zoals altijd weer een heerlijke beleving. Ik raak al verslaafd aan de behandelingen van Jaschenka. Good job!

Helemaal super

Helemaal super. Elvira dank je wel. Je bent geweldig in je werk.

Kan bijna niet wachten tot de volgende afspraak

Net een super heerlijke massage gehad! Kan bijna niet wachten tot de volgende afspraak met Elvira.

Super tevreden!

Zoals altijd..Super tevreden!

Ben zeer tevreden!

Heerlijke stevige rug schouder nek massage, en gezicht behandeling met bindweefsel massage gekregen. Ben zeer tevreden!

Top salon met top medewerkers

Top salon met top medewerkers doen precies hoe je het wil hebben. zeggen ook wat ze met je gaan doen en welke producten ze gaan gebruiken en hoe je het zelf moet gaan gebruiken

Het was zoals altijd gezellig met Elvira :)

Met de dermapen-behandeling in combinatie met 2BE zeep, lotion en crème en de GLOW-kuur heb ik eindelijk de juiste producten voor mijn routine gevonden! (Heb de producten een voor een aangeschaft en nu vul ik het aan wanneer een product bijna op is: het is de investering echt waard als je net zoals ik wanhopig bent geworden om van die puistjes af te komen. Mijn gezicht is enorm opgeknapt en heeft zelfs een egale kleur!

Ik heb sinds mijn 11e last van acné en heb me vroeger nooit op mijn gemak gevoeld in een schoonheidssalon en mijn gezicht was er vaak een erger aan toe dan voordat ik erheen ging. Je snapt dat dat veranderd is sinds ik naar Elvira ga.

Duidelijke en professionele advies

Mijn zoon had een afspraak voor een huidanalyse bij Elvira. Ze wist ons een duidelijke en professionele advies te geven. Door haar vriendelijk uitstraling kom mijn zoon snel tot rust en kon van de sessie genieten. Elvira ging heel goed elke stap uitleggen en advies geven over producten. Ook extra tips naast de producten om de huid goed te onderhouden. We aanraden zeker allskins

Behandeling was uitstekend

Pedicure behandeling was uitstekend; vriendelijk personeel

Heerlijke verwenochtend gehad vandaag.

Heerlijke verwenochtend gehad vandaag. Gezicht, wenkies en voeten zijn door Elvira weer goed aangepakt en ik ben een tevreden klant. 🤗👍

Hygiënische behandelruimte

Fijne bejegening, zeer stijlvol ingericht met hygiënische behandelruimte.

Elvira masseert fantastisch!

Elvira masseert fantastisch! Het is ontspannend en tegelijkertijd stevig zodat je echt helemaal als nieuw en verlost van vermoeide spieren naar buiten loopt. Zó blij met mijn maandelijkse bezoek!

Heerlijk ontspannen.

Uiteindelijk ben ik heerlijk ontspannen en met een super glow op mijn gezicht vertrokken. Super bedankt dames, en zeker tot een volgende keer!

Ik voelde me op mijn gemak

De hele behandeling was super en het allerbelangrijkste: ik voelde me op mijn gemak bij beide dames. Als je acnelittekens hebt zoals ik, dan voel je je altijd wel onzeker. Ergens weet ik ook wel dat je meer bent dan je littekens, maar toch. Leonie zei na afloop tegen mij dat die littekens helemaal niets uitmaken het gaat om het totaalplaatje en zij vond dat ik er goed uitzag!

Heerlijke behandeling

Een aantal weken geleden was ik bij de dames van All Skins Schoonheidsinstituut in Amsterdam. Ik heb genoten van een heerlijke behandeling. All Skins heeft voornamelijk behandelingen die gericht zijn op de donkere huid.

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op