Betalen in termijnen mogelijk!

Het is mogelijk om de MeLine behandelingen in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

DE EERSTE EN ENIGE PRODUCTLIJN GESPECIALISEERD IN ALLE SOORTEN HYPERPIGMENTATIE

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft.

Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en heeft een verhelderend effect op de huid en zorgt voor een gelijkmatige huidskleur.

MeLine behandeltraject

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de aanpak van het behandelplan. Om resultaat te behalen is het verplicht dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie gaan we een stijgende lijn zien wat betreft resultaat.

Wat kan MeLine behandelen?

 • Donkere kringen
 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na wondjes, acne littekens of muggenbulten)
 • Lentigines (zonschade)
 • Donkere vlek/spot pigmentvlek

Ook werkt de behandeling verjongend en kan het ingezet worden als anti-age behandeling. Het is geschikt voor elk huidtype en kan ook erg goed ingezet worden bij donkere huidtypes.

Hoe snel kunt u het resultaat verwachten?

Bij de meeste pigmentvlekken doen we de eerste 2 behandelingen met een tussentijd van 4 weken. De 3e behandeling is pas na circa 6-8 weken. Tussentijds mogen er geen andere pigmentbehandelingen ondergaan worden. Dit is enorm belangrijk om huidbeschadigingen en belemmeringen in resultaat te voorkomen. Wel is het mogelijk om huidverzorgende huidbehandelingen te ondergaan, bij mij in de salon.

In de tijd dat we bezig zijn het pigment aan te pakken blijft het elke dag belangrijk om de pigmentproducten van MeLine al die tijd te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat behalen.

Wat kan MeLine niet?

MeLine is niet in staat plooien in de huid, ten gevolge van een overmaat aan huid, te verminderen. Het kan de zichtbaarheid van littekens verminderen maar niet laten verdwijnen. Hiervoor hebben we de Dermapen en laser behandeling.

Uitgezette bloedvaatjes blijven zichtbaar; daarvoor hebben we de telegone systeem en laser behandelingen

Wat zijn de kosten ?

 • Donkere kringen € 69,-
 • Pigment spots behandelen € 69,-
 • MeLine pigmentbehandeling € 160,00
 • MeLine traject voordeel inclusief producten € 941,50
 • MeLine traject voordeel kan in 5 termijnen van 188,21 betaald worden
  De betalingstermijn omvat de kosten van alle 3 behandelingen en 1 pakket met alle verplichte producten.

Hoe werkt een thuisbehandeling met MeLine?

MeLine bevat ingrediënten die het teveel aan pigment laten afschilferen (exfoliëren). Ook remmen deze stoffen de pigmentaanmaak waardoor het ontstaan van nieuw pigment tegengegaan wordt. Het is een kuur die voor optimale resultaten geheel gevolgd moet worden en waarbij het succes ook afhangt van het consequent gebruik van alle producten en de zonbescherming.

U dient alle producten volgens vooropgezet behandelschema te gebruiken. Dit wordt u nauwkeurig uitgelegd zodat u weet hoe u de producten moet gebruiken. U dient dit ten minste 3 maanden te gebruiken. Ze behandelen en stimuleren de huid met actieve ingrediënten en hebben een positieve invloed op het behandelresultaat

Verplichte thuisproducten voor de MeLine pigmentbehandeling

 1. MeLine Gentle Foam (€ 42,50)
  • Dit vorm de basis verzorging voor de huid en voorbereiding op de professionele behandelingen in de salon
 2. MeLine 02 Day (€ 99,-)
  • De specifieke combinatie van ingrediënten geeft een sterk tyrosinase vernietigend effect waardoor pigment verminderd wordt. Ook vermindert het de epidermale hyperpigmentatie door de celdeling te versnellen.
 3. MeLine 02 Night (€ 99,-)
  • De samenstelling vermindert mRNA omzetting voor een gezond tyrosinase gehalte waardoor pigment effectief wordt bestreden.
 4. MeLine 03 Moist (€ 75,50)
  • Een huidvernieuwend occlusief product dat de hydratatie van de huid herstelt, textuur verbetert en de compactheid van de huid bevordert. Het product is op basis van puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft het vermogen om een grote hoeveelheid vochtmoleculen te binden, het weefsel te herstructureren, voedingsstoffen beter te transporteren en alle stofwisselingsprocessen te verbeteren.
 5. MeLine 03 Restore (€ 49,-)
  • Intensieve verzachtende verzorging die de huid herstelt na de professionele behandelingen. Minimaliseert de kans dat pigment terugkomt na de behandeling.
 6. SPF 50 (€ 34,95)
  • Dankzij beschermingsfactor 30 beschermt het de huid eveneens voldoende tegen de schadelijke invloed van ultravioletstralen. Zorgt voor een verzorging en beschermd

Verplichte thuisproducten voor de Donkere kringen

 1. MeLine Gentle Foam (€ 42,50)
  • Dit vorm de basis verzorging voor de huid en voorbereiding op de professionele behandelingen in de salon
 2. MeLine 02 Dark Circles (€ 99,-)
  • Voor het verhelderen van pigmentatie rond de ogen. De combinatie van actieve ingrediënten is speciaal geformuleerd voor de kwetsbare huid rond de ogen . Het vermindert donkere kringen aanzienlijk door de melanineafgifte te reduceren . Daarnaast stimuleert het de celding ,waardoor gepigmenteerde cellen sneller worden afgestoten en het zichtbaar tekenen van huidveroudering helpt verminderen.
 3. SPF 50 (€ 34,95)
  • Dankzij beschermingsfactor 30 beschermt het de huid eveneens voldoende tegen de schadelijke invloed van ultravioletstralen. Zorgt voor een verzorging en beschermd

Verplichte thuisproducten voor de Piment spots behandeling

 1. MeLine Gentle Foam (€42,50)
  • Dit vorm de basis verzorging voor de huid en voorbereiding op de professionele behandelingen in de salon
 2. MeLine 02 Spots (€69,-)
  • De zeer sterke werking van de werkstoffen houdt de melanine onder controle en breekt pigmentophoping af . Werkt tevens als een zeer sterke anti-oxidant op vrije radicalen, die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van pigmentophopingen
 3. SPF50 Defense (€ 34,95)
  • Dankzij beschermingsfactor 30 beschermt het de huid eveneens voldoende tegen de schadelijke invloed van ultravioletstralen. Zorgt voor een verzorging en beschermd

Het blijft de rest van uw leven belangrijk het nachtserum van Meline en pigment home masker te blijven gebruiken om het de pigmentcellen normaal te laten functioneren, zonder een te veel aan pigment. Doordat de hormonen meestal altijd in ons lichaam aanwezig blijven blijft het belangrijk hier altijd mee bezig te blijven. En natuurlijk de zonnebescherming nooit vergeten!

Niet verplicht maar wel aan te raden na de behandeltraject van me-line 05 Home Mask (€ 79,-)Het masker bevat actieve ingrediënten die de epidermale celdeling stimuleren. Het vermindert pigmentophopingen en vernietigt de activiteit van melanine in de melanocyten.

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op